zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe betonnen brug aan de Romanaweg

lees ook ...

Suriname verwelkomt oprichting ‘Loss and damage’...

Suriname heeft de oprichting van het 'Loss and damage'-fonds verwelkomd. Dit fonds stelt ontwikkelingslanden, die bijzonder kwetsbaar zijn voor de negatieve gevolgen van klimaatverandering, in staat o...

Een omwonende van de Romanaweg nam het initiatief om een brief te richten naar de minister van Openbare Werken(OW) voor de aanvraag van een nieuwe betonnenbrug die zij ook kregen op 18 oktober jongstleden. Minister Riad Nurmohamed gaf op die dag het startsein  voor het bouwen van een betonnen brug aan de Romanaweg.

Naar zeggen van de bewoners was de situatie van de oude brug zeer gevaarlijk en slecht begaanbaar. De bewoners zijn de minister dankbaar voor zijn medewerking en hopen dat er ook aandacht wordt besteed aan het ontwateringssysteem.

“Het contract voor dit project is sinds februari getekend, maar er moesten voorbereidingen getroffen worden alvorens het werk officieel kon starten. Binnen 2 weken zal de fundering worden gelegd, vervolgens de vloerplaten en de rest van het materiaal”, zegt de aannemer. Hij streeft ernaar om zo snel mogelijk de brug op te leveren.

Minister Nurmohamed merkte op dat de noden enorm groot zijn in verschillende districten. Hij belooft dat alle bruggen en steigers die in slechte staat verkeren aangepakt zullen worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe betonnen brug aan de Romanaweg