dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
5
(1)

Nieuwe algemeen directeur aangesteld bij Psychiatrisch Centrum Suriname

lees ook ...

Consultancy vacature DNA

Na goedkeuring van de conceptwet 'Collectieve Rechten Inheemse  𝗲𝗻 𝗧𝗿𝗶𝗯𝗮𝗹𝗲 𝗩𝗼𝗹𝗸𝗲𝗻' door De Nationale Assemblée, zullen voor de implementatie oftewel ondersteuning van die Wet, vier ontwerpwetten gecon...

Op woensdag 19 juli heeft minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid Jeetendra Jitan officieel geïnstalleerd als de nieuwe algemeen directeur van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS), met ingang van 15 juli 2023. Tijdens de ceremonie bedankte de minister de scheidende waarnemend directeur Romeo Soekhai voor zijn diensten en wenste hem veel succes in zijn toekomstige loopbaan.

Aan de nieuwe directeur gaf de minister enkele knelpunten aan van het PCS en kijkt vol vertrouwen uit naar verbetering voor de optimale dienstverlening en reorganisatie van de mentale gezondheidszorg.

Jitan is uiterst enthousiast over zijn nieuwe functie en zal samenwerken met het personeel om de werkzaamheden bij het PCS aan te pakken. Het verzamelen van data en statistieken over de mentale gezondheidsproblematiek staat hoog op de agenda van de nieuwe directeur.

Met een werkervaring van 16 jaar bij het ministerie van Volksgezondheid als beleidsadviseur, public health deskundige en verantwoordelijk voor onder andere de geneeskundige inspectie, brengt Jitan waardevolle expertise naar zijn nieuwe rol.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe algemeen directeur aangesteld bij Psychiatrisch Centrum Suriname