vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe agent van vliegmaatschappijen in Suriname

lees ook ...

Veel Indiërs met SLM naar Suriname zonder visum

Assembleeleden  zien rare dingen gebeuren in het vreemdelingenbeleid en vragen de regering duidelijkheid. Indiërs blijken zonder de nodige documenten op de SLM vlucht te kunnen vanuit Schiphol. Ook Af...

Per 1 januari 2022 heeft zich een nieuw bedrijf gevestigd in Suriname; Universal Jet Services (UJS) die optreedt als vertegenwoordiger van vliegmaatschappijen. UJS zal verantwoordelijk zijn voor de ticketverkoop en de afhandeling op Zanderij. De eerste vliegmaatschappij waarmee UJS een samenwerking is aangegaan is Jetair Caribbean B.V., een Curaçaose onderneming. 

Het is het streven van UJS om uitsluitend reizen aan te bieden die worden uitgevoerd door betrouwbare en ervaren vliegmaatschappijen. UJS wil het reizen zo aangenaam mogelijk maken door stipte vliegschema’s, vriendelijke medewerkers, vlotte passagiers- en vrachtafhandeling en sterk concurrerende prijzen. Gisteren vond de inaugurele vlucht van Jetair 4J-400 naar Suriname plaats.

Het vliegtuig is om 18.45 uur geland op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven te Zanderij. Daar is het vliegtuig door hoogwaardigheidsbekleders en andere genodigden welkom worden geheten. Vanaf die dag zal Jetair iedere dinsdag een vlucht verzorgen van Curaçao naar Paramaribo. Zij maakt gebruik van Fokker 70-vliegtuigen met een capaciteit van 80 passagiers.

In een later stadium zal het aantal vluchten per week worden uitgebreid. In de beginfase zal Jetair iedere dinsdag om 19.45 uur vertrekken uit Suriname waarna het om 21.30 uur op het vliegveld Hato van Curaçao zal landen. Onderhandelingen met andere vliegmaatschappijen zijn volop gaande en over niet al te lange tijd zullen via UJS meer bestemmingen in de regio voor het Surinaamse publiek bereikbaar zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe agent van vliegmaatschappijen in Suriname