vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe advocaat-generaal Astrid Niamat-Narsing geïnstalleerd bij Hof van Justitie

lees ook ...

Inheemse organisaties protesteren tegen vertraging erkenning...

De directeur van het Kabinet van de President overeen is met VIDS, OSIP (Organisatie van Samenwerkende Inheemse dorpen in Para, Wanica en Commewijne) en Powakka overeengekomen dat vrijdag een besluit ...

Astrid Niamat-Narsing is op woensdag beëdigd als advocaat-generaal (AG) bij het Hof van Justitie. Sinds 1995 is Niamat werkzaam bij het parket van de procureur-generaal (pg), waar ze begon als parketsecretaris en vervolgens promotie maakte tot officier en later hoofdofficier van Justitie, met een speciale focus op jeugdstrafrecht.

Voor Niamat markeert haar benoeming tot AG een erkenning van haar toewijding als lid van het Openbaar Ministerie. Het werk van een vervolgingsambtenaar is uitdagend en brengt aanzienlijke verantwoordelijkheid met zich mee.

Tijdens de installatieceremonie van Niamat, benadrukte Hofpresident Iwan Rasoelbaks de nieuwe ontwikkelingen die het Openbaar Ministerie in de komende jaren te wachten staan. Hij stelde dat deze ontwikkelingen zullen bijdragen aan het waarborgen van een goed vervolgingsbeleid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe advocaat-generaal Astrid Niamat-Narsing geïnstalleerd bij Hof van Justitie