maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuw Jeugdraadslid geïnstalleerd in Commewijne door minister Mac Andrew

lees ook ...

Actie tegen spookambtenaren bij onderwijs

Minister Ori verklaarde tijdens een persconferentie dat het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) jaarlijks bijna SRD 2.1 miljard besteedt aan salarissen, maar merkt dat de prestati...

Minister Steven Mac Andrew heeft Shivaro Martodihardjo geinstalleerd als Jeugdraadslid van Commewijne. Het district Commewijne heeft 2 plaatsen in de Jeugdraad Suriname (JRS). De installatie van Martodihardjo was noodzakelijk vanwege een opengevallen plek, voorheen ingenomen door Isha Jawahir. De ceremonie vond plaats op het ministerie van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ). Met Martodihardjo’s installatie is de JRS landelijk weer volledig vertegenwoordigd.

Minister Steven Mac Andrew prijst Martodihardjo’s toewijding aan het jeugdwerk in Suriname, in het bijzonder in Commewijne. Hij verwacht de nodige ondersteuning van het nieuwe Jeugdraadslid vanuit het Nationaal Jeugd Instituut (NJI) en vertrouwt op de steun van de andere Jeugdraadsleden. De minister erkent de uitdagingen waarmee de Surinaamse jeugd wordt geconfronteerd en benadrukt het belang van jongerenparticipatie in het jeugdbeleid.

Martodihardjo wordt succes gewenst en de minister kijkt uit naar verdere samenwerking met de JRS om het jeugdbeleid te verbeteren. De installatie vond plaats in aanwezigheid van onder andere Martodihardjo’s ouders, de directeur van Jeugdzaken, Genti Mangroe, de directeur van het NJI, Mitesh Bhaggoe, de waarnemend onderdirecteur NJI, Hakiem Lalmahomed, evenals de voorzitter van de JRS, Rajeev Goerdien, en de secretaris, Nichita Barros.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuw Jeugdraadslid geïnstalleerd in Commewijne door minister Mac Andrew