vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuw hoofdstuk voor ContactCare: ambassadeur Oostelbos opent kantoor in Paramaribo

lees ook ...

Hof van Justitie bevestigt voortzetting strafzaak op 20 Dece...

De voortgang van de strafzaak tegen Desi Bouterse en medeverdachten in het hoger beroep van de 8 Decemberzaak is bevestigd door het Hof van Justitie. De beschikking met betrekking tot de voortzetting ...

De opening van het nieuwe kantoor van ContactCare in Paramaribo is een belangrijke mijlpaal. Ambassadeur Walter Oostelbos heeft deze gebeurtenis gemarkeerd, waarbij het Nederlandse bedrijf, gespecialiseerd in klantcontactdienstverlening, een nieuw hoofdstuk begint in Suriname. In juni zocht ContactCare contact met de Nederlandse Ambassade met het plan om zich in Suriname te vestigen, en nu, slechts vijf maanden later, staat er een kantoor klaar voor 50 werknemers.

De ondernemers Jasper Meerding en Romy de Roo verdienen felicitaties voor dit snelle en succesvolle initiatief. We wensen hen veel succes bij het opzetten van een bedrijf dat niet alleen mooi belooft te worden, maar ook een positieve impact zal hebben in Suriname. De opening van dit kantoor is een positieve stap voor zowel het bedrijf als de lokale werkgelegenheid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuw hoofdstuk voor ContactCare: ambassadeur Oostelbos opent kantoor in Paramaribo