dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuw hoofdstuk voor ContactCare: ambassadeur Oostelbos opent kantoor in Paramaribo

lees ook ...

Kater Karma mikt op Europa

 Kater Karma, de bekende Surinaamse zanger, wil na zijn land nu ook Europa veroveren. Aan de Ware Tijd zegt hij, dat het nog niet mogelijk is om van muziek te leven in ons land. Regillio Pinas, zoals ...

De opening van het nieuwe kantoor van ContactCare in Paramaribo is een belangrijke mijlpaal. Ambassadeur Walter Oostelbos heeft deze gebeurtenis gemarkeerd, waarbij het Nederlandse bedrijf, gespecialiseerd in klantcontactdienstverlening, een nieuw hoofdstuk begint in Suriname. In juni zocht ContactCare contact met de Nederlandse Ambassade met het plan om zich in Suriname te vestigen, en nu, slechts vijf maanden later, staat er een kantoor klaar voor 50 werknemers.

De ondernemers Jasper Meerding en Romy de Roo verdienen felicitaties voor dit snelle en succesvolle initiatief. We wensen hen veel succes bij het opzetten van een bedrijf dat niet alleen mooi belooft te worden, maar ook een positieve impact zal hebben in Suriname. De opening van dit kantoor is een positieve stap voor zowel het bedrijf als de lokale werkgelegenheid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuw hoofdstuk voor ContactCare: ambassadeur Oostelbos opent kantoor in Paramaribo