dinsdag 3 oktober 2023
25.5 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
5
(1)

Nieuw filiaal Coffee Box aan de Wilhelminatraat

lees ook ...

Unions and the government talk about concerns with the VAT l...

Confederation for Civil Servants' Organizations (COL), C-47, and safety and health union leaders all met with President Chan Santokhi. They have given themselves till October 1 to retain the revised V...

Coffeebox opent vanmiddag een filiaal in Paramaribo-Noord aan de Wilhelminastraat 64-68. Het maakt deel uit van een vijftal winkel units en 10 luxe appartementen in het moderne pand van North Side Shopping en Apartments. Het bedrijf werkt constant aan de kwaliteit van de producten en de omgeving. Op die manier bevordert men ook het toerisme. De Coffee box keuken hoort tot de modernsten in het land.

“We zijn blij dat we onze klanten in Noord nu ook The Coffee Box Experience kunnen aanbieden. Het restaurant bestaat nu al 5 jaren en is niet meer weg te denken. Door de jaren heen is men gegroeid naar 70 personeelsleden en nu met het tweede filiaal biedt men werkgelegenheid aan 140 man. De opening van ons tweede filiaal is het bewijs dat het Coffee Box concept erg in de smaak is gevallen”, zo spreekt de directie.

Naast lekkere pasta’s en frappe’s zijn er diverse andere producten, die zeer in de smaak vallen. Het streven is om ook op Noord een aangename ontmoetingsplaats te hebben voor klanten.

Na de feestelijke opening zal het bedrijf op maandag 5 juni open zijn voor het publiek.

Bron foto: Facebook

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuw filiaal Coffee Box aan de Wilhelminatraat