dinsdag 7 februari 2023
28.1 C
Paramaribo
2.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuw bestuur VSB brengt bezoek aan ministerie EZ

lees ook ...

OM concludeert: 19-jarige bestuurder Mercedez Benz veroorzak...

De 19-jarige bestuurder van de Mercedez Benz, Ruiz G., heeft de 35-jarige fietser Raymon F. dodelijk aangereden. Het ongeval vond op 29 januari plaats aan de Kwattaweg net voorbij de eetgelegenheid Na...

Het nieuw bestuur van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), onder leiding van de voorzitter Rekha Bissumbhar, heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan het ministerie van Economische zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ). Minister Rishma Kuldipsingh en de waarnemend directeur Ondernemerschap, Karishma Mathoera, ontvingen op vrijdag 16 december 2022.

Tijdens het bezoek werd het intensiveren van de samenwerking tussen het departement en de VSB besproken. De bewindsvrouw benadrukte dat er vanuit het ministerie zeker gewerkt zal worden aan de samenwerking. Het is de bedoeling om samen met de VSB een bijdrage te leveren aan de economische groei van Suriname. Het ministerie van EZ is er onder andere ook te allen tijde ter bescherming van de consumenten zowel de andere belanghebbenden. De verdere stappen voor samenwerking zullen samen uitgewerkt worden door beide partijen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuw bestuur VSB brengt bezoek aan ministerie EZ