donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuw bestuur Multipurpose Corantijn Project

lees ook ...

Doksenclub rechtszaak: Van Den Bergh vertelt zijn verhaal Li...

Morgen, vrijdag 1 december, doet Gerard van den Bergh een boekje open over de perikelen waarin hij terecht is gekomen. Er lopen diverse rechtszaken waarbij de tegenpartij de Staat is alsook Kirpala...

Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft op 19 oktober jongstleden een nieuw bestuur geïnstalleerd voor het Overliggend Waterschap Multipurpose Corantijn Project. Richenel Small heeft de leiding over dit bestuur. OWMCP is verantwoordelijk voor een goed evenwicht aan irrigatiewater ten behoeve van de bevolkingspolders in Nickerie.

Verder moeten het OWMCP en de nabij gelegen waterschappen ervoor zorgen dat de waterhuishouding op een adequate manier geschiedt. Het bestuur moet het geheel in goede banen leiden. Deze bestaat verder uit: Roopram Djamuna Persad (ondervoorzitter), Andre Pinas (secretaris) en de leden Wikash Radjie, Ramadhin Keshar, Dewanand Kapoerchan en Badal Maheswar.

De bewindsvrouw is hoopvol gestemd, en bemoedigde het bestuur om het werk met daadkracht op te pakken. Verder rekent zij op een goede samenwerking tussen het bestuur, de bond en het ministerie. Richenel Small bedankte het ministerie voor het in hem gestelde vertrouwen en benadrukte dat de ondersteuning van alle partijen nodig is om het OWMCP naar hogere hoogtes te brengen.

De departementsleiding zal de leden volledige ondersteunen, en daarom is er een deskundige van het ministerie aan het bestuur toegevoegd.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuw bestuur Multipurpose Corantijn Project