zondag 4 juni 2023
26.8 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Niet-residerend Ambassadeur Angola biedt geloofsbrieven aan

lees ook ...

Suriname schittert tijdens Caribbean Culture Day 2023 in Bei...

Op zaterdag 27 mei vond de Caribbean Culture Experience 2023, ook bekend als Caribbean Culture Day 2023, plaats in Beijing, China. Dit evenement werd georganiseerd door 6 van de 8 ambassades van Caric...

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking heeft op donderdag 15 april 2021 tijdens een virtuele ontmoeting een kopie van de geloofsbrieven in ontvangst genomen van de niet-residerend ambassadeur van de Republiek Angola voor de Republiek Suriname, met standplaats Brasilia.

Ambassadeur Florêncio Mariano de Conceição de Almeida is de eerste vertegenwoordiger die de belangen van zijn land zal vertegenwoordigen in Suriname, sedert het aangaan van diplomatieke betrekkingen tussen Suriname en Angola in september 1985.

Tijdens dit onderhoud hebben de bewindsman en de Angolese diplomaat, de verschillende mogelijkheden van samenwerking besproken, om de bilaterale betrekkingen tussen Suriname en Angola gestalte te geven. Er is onder meer gekeken naar mogelijke samenwerking op het gebied van mijnbouw: petroleum, aluminium en andere gebieden die voor Suriname belangrijk zijn.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNiet-residerend Ambassadeur Angola biedt geloofsbrieven aan