maandag 8 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
1
(1)

Niet alle BAVP opleidingen worden erkend bij de Politie

lees ook ...

Menstruatie armoede wordt beteugeld

Het Ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) organiseert een bewustwordingsactiviteit voor consumenten in het kader van de bestrijding van menstruatiearmoede....

Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft bekend gemaakt dat zij zich niet aansprakelijk stelt voor opleidingen tot Buitengewoon Agent van Politie (BAVP) die door instituten verzorgd worden die niet geregistreerd staan bij de politieorganisatie. Het is gebleken dat er toch personen en instanties zijn die de opleidingen volgen bij bedoelde instituten.

De kandidaten van deze opleidingen zullen niet worden voorgedragen voor beëdiging vanwege het feit dat zowel die opleidingsinstituten als het curriculum onbekend zijn bij het KPS. De politieorganisatie meldt dat bij Beschikking van de Minister van Justitie en Politie de dato 15 januari 1998 no.157, houdende vaststelling van het Reglement Opleiding tot Buitengewoon Agent van Politie, de organisatie van en het toezicht op de opleiding berusten bij de Korpschef van het Korps Politie Suriname.

De politieorganisatie laat nogmaals weten dat in kader van de opleidingen tot Buitengewoon Agent van Politie (BAVP),  zij werkt met drie bedrijven, namelijk:

de Safety & Security Academy Suriname N.V. Oranjelaan 16. Directeur: Schalkwijk Sharon M.Ed. Contactnummer: +5977610100

St.Safety ² – EBOTIS. Voorzitter/Directeur Norah Abigaïl JD. Onderdirecteur Pengel, Giovanni. Secretaris Barron Edward A. Contactnummers: +5978719858/+5978656549. Schietbaanweg (terrein Geertruideschool). Hofstraat 104A (buiten kantooruren/ op afspraak).

N.V. Suriname Security Rangers (N.V. SuSeRa). Allendestraat no.80. Directeur D. Van Broekhoven. Contactnummer 08890842

Indien buiten deze drie bedrijven toch een B.A.V.P. opleiding wordt gevolgd, mag duielijk zijn dat deze niet erkend zijn door de politieorganisatie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNiet alle BAVP opleidingen worden erkend bij de Politie