Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

NH minister Regillio Dodson dient ontslag brief in

Geplaatst

op

door

De minister van Natuurlijke Hulpbronnen, RegillioDodson heeft vandaag zijn ontslagbrief ingediend bij president Bouterse.  Het is nog niet duidelijk als het staatshoofdhet ontslagbrief aanvaard heeft.

Geruime teed deed de geruchtenmachine de ronde dat Dodson vervangen zou worden door de nu directeur van Grassalco, Sergio Akiemboto.  Onlangs diende ook de minister van ROGB,Roliene Samsoedien  haar ontslagbrief in. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

VCB Hosselaar doet aangifte tegen politie ambtenaar

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Keizerstraat heeft onlangs een actie gedraaid in de binnenstad van Paramaribo. Het gaat bij deze om een zuiveringsactie om illegale verkopers in de omgeving van de Centrale markt en de VCB bank in de kraag te vatten. Volgens enkele hosselaars die dagelijks voor de VCB bank zijn ging niet alles feilloos. Volgens een hosselaar is hij bij die actie door een agent die bekend bij hem is gezakkenrold . Culturu.com sprak met de aangever van het geval en de politie.

Lees verder

Suriname

Centrale Markt krijgt grote schoonmaakbeurt

Geplaatst

op

door

De Centrale Markt van Suriname gelegen aan de Waterkant geniet momenteel een grote schoonmaakbeurt. Het schoonmaken van de markt gebeurt op regulier basis maar om een bepaalde periode kiest de leiding van de markt er voor om een grote schoonmaak van de markt te doen. Culturu.com bracht ook een bezoek aan de grote schoonmaak en had een gesprek met de marktmeester, John Lecton

Lees verder

Meest gelezen

X