dinsdag 2 maart 2021
24.2C
Paramaribo
9.1C
Amsterdam
0
(0)

Newmont voorstander versterking gemeenschappen

lees ook ...

Eieren worden goedkoper in Suriname

De prijs van eieren in Suriname vertoont weer een dalende trend. Onlangs werd een rek eieren van dertig stuks nog voor rond de SRD 120 verkocht. Per stuk werd gemiddeld SRD 4 betaald voor een ei. Sind...

Newmont Suriname blijft zich inzetten voor versterking van de lokale gemeenschappen in Suriname. Lawrence Mountford, de General manager van dit bedrijf deelt mee aan de Communicatie Dienst Suriname(CDS)’ dat men private partnerschappen zal bevorderen om dit te blijven stimuleren. Het doel is capaciteitsversterking van deze gemeenschappen en infrastructurele werken.

Er is op 19 januari een presentatie gehouden voor de regering. In een overzicht zijn gemeenschapsprojecten gepresenteerd, alsook de samenwerking met lokale instanties. Deze projecten worden ondersteund of uitgevoerd door de multinational.

Het bedrijf streeft naar continuering van haar werkzaamheden op een efficiënte manier. Volgens de manager is het afdragen van financiële middelen, loonbelastingen, royalty’s, invoerrechten en inkomstenbelasting, een manier waarop men een bijdrage levert.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNewmont voorstander versterking gemeenschappen