maandag 27 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
0
(0)

Newmont voorstander versterking gemeenschappen

lees ook ...

Quiz ivm Consumenten Bewustwordingsdag

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) organiseert in het kader van de Wereld Consumenten Rechten Dag (WCRD) die jaarlijks wordt herdacht, bewustwording...

Newmont Suriname  blijft zich inzetten voor  versterking van de lokale gemeenschappen in Suriname. Lawrence Mountford, de General manager van dit bedrijf deelt mee aan de Communicatie Dienst Suriname(CDS)’ dat men private partnerschappen zal bevorderen om dit te blijven stimuleren. Het doel is capaciteitsversterking van deze gemeenschappen en infrastructurele werken. 

Er is op 19 januari een presentatie gehouden voor de regering. In een overzicht zijn gemeenschapsprojecten gepresenteerd, alsook de samenwerking met lokale instanties. Deze projecten worden ondersteund of uitgevoerd door de multinational.

Het bedrijf streeft naar  continuering van haar werkzaamheden  op een efficiënte manier. Volgens de manager is het afdragen van financiële middelen, loonbelastingen, royalty’s, invoerrechten en inkomstenbelasting, een manier waarop men een bijdrage  levert.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNewmont voorstander versterking gemeenschappen