zaterdag 12 juni 2021
25 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Newmont voorstander versterking gemeenschappen

lees ook ...

President bezoekt Henar vanwege dambreuk

President Chandrikapersad Santokhi bezoekt vandaag 11 juni, het district Nickerie, om zich te oriënteren in het La Beni gebied, te Henar in het rijstdistrict. Het gebied dat grotendeels bestaat uit ri...

Newmont Suriname  blijft zich inzetten voor  versterking van de lokale gemeenschappen in Suriname. Lawrence Mountford, de General manager van dit bedrijf deelt mee aan de Communicatie Dienst Suriname(CDS)’ dat men private partnerschappen zal bevorderen om dit te blijven stimuleren. Het doel is capaciteitsversterking van deze gemeenschappen en infrastructurele werken. 

Er is op 19 januari een presentatie gehouden voor de regering. In een overzicht zijn gemeenschapsprojecten gepresenteerd, alsook de samenwerking met lokale instanties. Deze projecten worden ondersteund of uitgevoerd door de multinational.

Het bedrijf streeft naar  continuering van haar werkzaamheden  op een efficiënte manier. Volgens de manager is het afdragen van financiële middelen, loonbelastingen, royalty’s, invoerrechten en inkomstenbelasting, een manier waarop men een bijdrage  levert.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNewmont voorstander versterking gemeenschappen