woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Newmont Suriname en NWO ondertekenen nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst

lees ook ...

Students from O.S. Gijsbertusschool look around the hydropon...

The hydroponic greenhouse of the Ministry of Agriculture, Animal Husbandry and Fisheries (LVV) was visited by 100 children from the Public School Gijsbertusschool. 'Plants' was the second quarter's fo...

Newmont Suriname en de Newmont Werknemers Organisatie (NWO) hebben een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst (cao) ondertekend. De overeenkomst, die het resultaat is van productieve onderhandelingen, biedt stabiliteit en financieel welzijn voor alle medewerkers van het bedrijf. Het omvat onder andere compensatie, arbeidsomstandigheden en een duidelijk proces voor de preventie en oplossing van geschillen.

Joël Panka, bondsvoorzitter van de NWO, is verheugd dat zij samen met de directie deze mijlpaal hebben bereikt. Hij benadrukt dat goede arbeidsverhoudingen binnen elke organisatie leiden tot het realiseren van gestelde doelen.

Wilfred Visser, General Manager van Newmont Suriname, erkent het productieve en vruchtbare onderhandelingsproces en is blij met de uitkomst van dit proces. Hij benadrukt dat de overeenkomst niet alleen voorziet in concurrerende lonen en een zeer goed pakket aan voordelen, maar ook in een mechanisme om de compensatie voor inflatie en valuta-devaluatie aan te passen, wat medewerkers financiële stabiliteit biedt in onzekere economische tijden.

Newmont Suriname zal blijven werken aan een duurzame bedrijfsvoering voor haar medewerkers, gastgemeenschappen en gebieden waar zij actief is, aldus Visser.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNewmont Suriname en NWO ondertekenen nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst