vrijdag 23 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Newmont en Paramaccaanse gemeenschap zijn in gesprek

lees ook ...

President benadrukt ommekeer in Suriname: van diepe crisis n...

“Sinds de overname van de regering onder mijn leiderschap ruim drie en een half jaar geleden, heeft Suriname een opmerkelijke transformatie ondergaan van een diepe crisis naar een periode van duurzame...

Newmont en Het Traditioneel Gezag van Pamaka  hebben de problemen besproken. Vertegenwoordigers van zij die betrokken waren bij de wegblokkade van km 58 maakten deel uit van het geheel. De Newmont-Pamaka Community Development Stichting bleek een bottleneck te zijn.

Shirley Sowma–Sumter, Sr. Director External Relations is ingenomen met het resultaat. Follow-up is een noodzaak om te komen tot een duurzame oplossing. Het bedrijf zal daarom op kort termijn weer aan tafel gaan met het volledige Traditioneel Gezag, geleid door Granman Jozef M. Forster. Men wil gedetailleerd zaken bespreken.

De knelpunten zijn bekeken en de Communications Department van het bedrijf zal in gesprek blijven met de gemeenschap om te komen tot constructieve dialoog om operationele interrupties en verstoringen te voorkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNewmont en Paramaccaanse gemeenschap zijn in gesprek