vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
0
(0)

Newmont en Paramaccaanse gemeenschap zijn in gesprek

lees ook ...

Compositie Rudi en Eunice Fernand winnaar Suripop

De 21e editie van Suripop is gewonnen door Rudi en Eunice Fernand. Hun compositie, Dya Mi De, is vertolkt door Naomi Sastra. Daarnaast heeft zij ook de prijs voor Beste Performer gewonnen. De tweede b...

Newmont en Het Traditioneel Gezag van Pamaka  hebben de problemen besproken. Vertegenwoordigers van zij die betrokken waren bij de wegblokkade van km 58 maakten deel uit van het geheel. De Newmont-Pamaka Community Development Stichting bleek een bottleneck te zijn.

Shirley Sowma–Sumter, Sr. Director External Relations is ingenomen met het resultaat. Follow-up is een noodzaak om te komen tot een duurzame oplossing. Het bedrijf zal daarom op kort termijn weer aan tafel gaan met het volledige Traditioneel Gezag, geleid door Granman Jozef M. Forster. Men wil gedetailleerd zaken bespreken.

De knelpunten zijn bekeken en de Communications Department van het bedrijf zal in gesprek blijven met de gemeenschap om te komen tot constructieve dialoog om operationele interrupties en verstoringen te voorkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNewmont en Paramaccaanse gemeenschap zijn in gesprek