zaterdag 12 juni 2021
25.5 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
5
(3)

Neslo wil verandering in NPS

lees ook ...

Meer Nederlandse handen in de strijd tegen corona

Het zorgpersoneel doet alles wat in hun vermogen is om de strijd tegen covid-19 aan te gaan. Studenten en anderen reiken de helpende hand, toch blijkt er meer nodig te zijn. Een groep van twintig man ...

Volgens de NPS-er Silenta Nelso moet er gewerkt worden aan interne versterking om de partij weer leven in te blazen. Zij heeft de afgelopen periode aan zelfreflectie willen doen, maar er waren zaken, die toch haar aandacht eisten in de partij.

“Onderafdelingen liggen stil. Er zijn geen activiteiten”, aldus de jonge politica. “De NPS is in een positie terechtgekomen, waarbij het lijkt alsof we tevreden moeten zijn met wat we hebben en verder moeten zwijgen. We zijn een soort aanhangsel.”

Buiten Patricia Etnel is er volgens haar geen ander partijlid, die een standpunt inneemt over nepotisme en meer dat misgaat in de regering.

“Dat maakt dat er geen vertrouwen is in de coalitie en de verliezende derde zal de NPS zijn. Niemand neemt het ons in dank af, vooral niet als je zo een trackrecord hebt als van de NPS. Je hebt de expertise om stabiliteit te brengen maar nu je erbij zit praat je alles naar de mond; is alles fantastisch en rooskleurig” is de mening van Neslo.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNeslo wil verandering in NPS