donderdag 1 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
14.3 C
Amsterdam
5
(3)

Neslo wil verandering in NPS

lees ook ...

Start ondro oso vergaderingen in verband met 25 jaar PL

Dinsdag jongstleden is de politieke partij Pertjajal Luhur gestart met de zogenaamde Ondro oso vergaderingen naar 5 december 2023 toe te Meerzorg. Op die datum bestaat de partij 25 jaar. Wekelijks op ...

Volgens de NPS-er Silenta Nelso moet er gewerkt worden aan interne versterking om de partij weer leven in te blazen. Zij heeft de afgelopen periode aan zelfreflectie willen doen, maar er waren zaken, die toch haar aandacht eisten in de partij.

“Onderafdelingen liggen stil. Er zijn geen activiteiten”, aldus de jonge politica. “De NPS is in een positie terechtgekomen, waarbij het lijkt alsof we tevreden moeten zijn met wat we hebben en verder moeten zwijgen. We zijn een soort aanhangsel.”

Buiten Patricia Etnel is er volgens haar geen ander partijlid, die een standpunt inneemt over nepotisme en meer dat misgaat in de regering.

“Dat maakt dat er geen vertrouwen is in de coalitie en de verliezende derde zal de NPS zijn. Niemand neemt het ons in dank af, vooral niet als je zo een trackrecord hebt als van de NPS. Je hebt de expertise om stabiliteit te brengen maar nu je erbij zit praat je alles naar de mond; is alles fantastisch en rooskleurig” is de mening van Neslo.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNeslo wil verandering in NPS