Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Nep-medewerker Nederlandse ambassade opgesloten voor oplichting

Geplaatst

op

Een man die zich voor deed als medewerker van de Nederlandse ambassade in Suriname is vorige week gearresteerd op verdenking van oplichting.

De politie van het ressort Santodorp kreeg afgelopen zaterdag melding van een ruzie op het ressort. Een man zou ruzie hebben met de oplichter omdat hij zich voordeed als medewerker van de Nederlandse ambassade. De benadeelde zou 4000 SRD hebben betaald aan een man die ervoor zou zorgen voor een visum. Hij zou hiervoor contact opnemen met een vriend die volgens zijn zeggen bij de Nederlandse ambassade zou werken.

Omdat de man geen visum kreeg ging hij verhaal halen bij de man aan wie hij 4000 SRD had betaald die op zijn beurt weer verhaal ging halen bij de medewerker van de Nederlandse ambassade. Beide mannen kwamen er toen achter dat ze zouden zijn opgelicht door de man die zich voordeed als Nep medewerker van de Nederlandse ambassade waardoor er ruzie ontstond.

De mannen deden aangifte bij de politie waarna de oplichter werd gearresteerd.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Suriname

Jongen in internaat Atjoni ernstig mishandeld

Geplaatst

op

By

Woensdagochtend is een jongen die in het internaat Atjoni woonde ernstig mishandeld door een kamergenoot.

Het slachtoffer zou door zijn kamergenoot zijn aangevallen met een knuppel. Het slachtoffer had een opgezwollen gezicht en zijn linkeroog kon nauwelijks open. Hij kon moeilijk praten omdat dat voor nog meer pijn zorgde, vertelt een bezorgde oom van het slachtoffer. De jongen is na behandeling voor verder onderzoek verwezen naar een oogarts. 

De twee zouden eerder die dageen woordenwisseling hebben gehad om een mobiele telefoon. Het slachtoffer isin zijn slaap aangevallen en liep zware hoofdletsels op. De internaatbeheerdertrof het slachtoffer ‘s ochtends aan in zijn bed, besmeurd met bloed, enschakelde direct de politie in. De kamergenoot is in verzekering gesteld, zegtde politie.

Lees verder

Suriname

Megadrugs vangst verbrand in kraka

Geplaatst

op

By

Meer dan 2300 kilogram in beslag genomen drugs werd donderdag onder toezicht van vertegenwoordigers van het Korps Politie Suriname en het Openbaar Ministerie in de as gelegd.

De verbranding van het verboden spul heeft plaatsgevonden te Kraka. “Niet alleen de Cocaïne van de grote recente vangst op 08 januari jongstleden, maar ook andere drugssoorten die eerder in beslag genomen zijn zijn vandaag verbrand”, verteld de inspecteur van politie, August van Gobbel.

De inspecteur reageerde hiermee op de verbranding van 17 januari 2019.
Hij voert aan dat de drugs de in het verleden op verschillende locaties is verbrand.

Om de last voor de omgeving zo miniem mogelijk te houden is gekozen voor Kraka.

Lees verder

Meest gelezen