Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Nep-medewerker Nederlandse ambassade opgesloten voor oplichting

Geplaatst

op

door

Een man die zich voor deed als medewerker van de Nederlandse ambassade in Suriname is vorige week gearresteerd op verdenking van oplichting.

De politie van het ressort Santodorp kreeg afgelopen zaterdag melding van een ruzie op het ressort. Een man zou ruzie hebben met de oplichter omdat hij zich voordeed als medewerker van de Nederlandse ambassade. De benadeelde zou 4000 SRD hebben betaald aan een man die ervoor zou zorgen voor een visum. Hij zou hiervoor contact opnemen met een vriend die volgens zijn zeggen bij de Nederlandse ambassade zou werken.

Omdat de man geen visum kreeg ging hij verhaal halen bij de man aan wie hij 4000 SRD had betaald die op zijn beurt weer verhaal ging halen bij de medewerker van de Nederlandse ambassade. Beide mannen kwamen er toen achter dat ze zouden zijn opgelicht door de man die zich voordeed als Nep medewerker van de Nederlandse ambassade waardoor er ruzie ontstond.

De mannen deden aangifte bij de politie waarna de oplichter werd gearresteerd.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Banel Fitness Fun gedenkt dakloze vaders

Geplaatst

op

door

De sportschool Banel Fitness Fun heeft in verband met vaderdag ruim 30 dakloze vaders en zwervers voorzien van voeding en drank. Deze sportschool werd bij de laatst gehouden avond vierdaagse Winnaar in het algemeen klassement. Waard te vermelden is dat het hun eerste jaar is.

Lees verder

Suriname

Politie Livorno sluit werknemers visbedrijf op

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Livorno heeft op dinsdag 11 juni twee medewerkers van een visbedrijf aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

Het tweetal Joshua, P. (28) en de 27-jarige Kevin, K. worden ervan verdacht 30 lege visbakken van het bedrijf weggenomen te hebben.De eigenaar deed op donderdag 31 mei aangifte van diefstal van zijn goed op het politiebureau Livorno.

Na uitgewerkte informatie kwamen Joshua en Kevin in beeld. Zij werden opgespoord en op hun woonadres aangehouden. De twee verdachten hebben bekend de diefstal van de 30 lege visbakken te hebben gepleegd. De gestolen bakken hebben zij voor SRD 1200 verkocht en dit bedrag onderling verdeeld.

Hangende het onderzoek zijn Joshua en Kevin door de politie van Livorno in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Lees verder

Meest gelezen

X