zondag 28 november 2021
32 C
Paramaribo
2.9 C
Amsterdam
3.7
(3)

Negen gevangenen positief getest op Covid-19

lees ook ...

PCS organiseerde Srefidensibeurs

Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) heeft op vrijdag een Srefidensi- verkoopbeurs georganiseerd. Houtbewerkte bijzettafeltjes, kapstokken , beschilderde bloembakken en  planten uit eigen tuin wer...

Negen gedetineerden van de Centrale Penitentiaire Inrichting Santo Boma, zijn positief getest op Covid-19. Zij zijn nadat hun resultaat bekend is geworden, afgezonderd in een speciale ruimte.

Ook twee penitentiaire ambtenaren van deze inrichting zijn besmet. In eerste instantie was een penitentiaire ambtenaar van de keuken, positief getest. Daarna is een collega van hem ook positief getest.

Alle gevangenen die in contact waren gekomen met de besmette penitentiaire ambtenaren, waren afgezonderd. De penitentiaire ambtenaren die in contact zijn gekomen met hun besmette collega’s zijn in thuisquarantaine.

Volgens he Covid-dashboard waren gisteren 54 van de 143 geteste personen positief. Dit komt neer op 37.8 procent. Dit is een van de hoogste percentages positieven in de derde golf waarin het land zich bevindt.

Verder zijn gisteren 68 personen genezen verklaard. Het aantal doden staat op 207.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNegen gevangenen positief getest op Covid-19