dinsdag 7 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Negen brandstofsmokkelaars opgepakt

lees ook ...

Rest returns to the soldiers, a new union forms

A new labor union inside the defense industry has registered, or calm appears to have just returned to the National Army (NL) as the Ministry of Defense and the Association for the Legal Position of M...

Zeven buitenlanders en drie Surinamers aangehouden, die hebben geprobeerd om brandstof binnen te smokkelen zijn op heterdaad betrapt. Een bron geeft aan dat de buitenlanders Venezolanen zijn. Het gaat waarschijnlijk om vijf en twintigduizend liters brandstof.

De tiende persoon bleek niet betrokken te zijn bij de zaak. De brandstof werd van een schip overgebracht naar een tankwagen. Negen personen zijn in verzekering gesteld.

Riaz Habiboellah, voorzitter van de Surinaamse Zaalvoetbalbond(SZVB) is verdachte in deze zaak. Hij heeft geprobeerd om een agent om te kopen. “Dit klopt van geen kant. Ik heb geen idee waarom dit valse nieuws wordt verspreid”, zegt Habiboellah aan de pers. Hij zegt dat zijn ouders wel de servicestation beheren te Nieuw-Amsterdam in Commewijne. Hijzelf zit in de bouwsector.

Hij zegt dat dit de tweede keer is, dat hij valselijk wordt beschuldigd. Eerst zou hij kort geleden iemand dodelijk hebben aangereden. Hij zoekt de oorzaak in de privésfeer , maar gaat niet verder erop in. Volgens hem hebben de geruchten geen verband met zijn voorzitterschap.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNegen brandstofsmokkelaars opgepakt