Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Nederlandse vrouw (20) opgepakt met cocaïne in parfumflessen

Geplaatst

op

Een Nederlandse vrouw is in Suriname op de Johan Adolf Pengel luchthaven opgepakt nadat zij probeerde 1100 gram cocaïne het land uit te smokkelen.

De 20-jairge Florance D. A. loopt stage in Suriname en probeerde ruim een kilo cocaïne via twee parfumflessen het land uit te krijgen. Een gespecialiseerde politie-eenheid kwam de vrouw op het spoor en wist haar te arresteren op het vliegveld. 

Door de arrestatie kwam ook de 26-jarige Rochelly A. in beeld. Zij zou de drugs en flessen parfum hebben geleverd aan Florance D. A. is inmiddels opgespoord en eveneens gearresteerd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om allebei de vrouwen langer vast te houden. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Nieuws Report: Avondvierdaagse telt ruim 5200 deelnemers

Geplaatst

op

By

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel, BVSS, heeft vandaag een aanvang gemaakt met hun vijf en vijftigste avondvierdaagse. Dit jaar telt de
avondvierdaagse ruim 5200 deelnemers. Ondanks het onweer verschenen veel van de lopers en natuurlijk ook de passieve lopers op de been om van het grootste sport evenement van Suriname te genieten.

Lees verder

Suriname

Politie pakt 27 sexwerkers op

Geplaatst

op

By

De politie van regio Paramaribo heeft in de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 april opgetreden tegen commerciele sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat)en de Waaldijkstraat. Deze vrouwen, 19 in totaal, zijn aangehouden en ter voorgeleiding en overgebracht het politie bureau Geyersvlijt.

Zondagmorgen zijn de vrouwen door de politie heen gezonden. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het betreft vrouwen met de Surinaamse-en andere nationaliteiten. Het onderzoek met betrekking tot de status van de vreemdelingen hier te lande wordt voortgezet.

Een week eerder had de politie van het politie ressort Centrum ook opgetreden tegen travestieten in de omgeving van de Rooseveldkade. Ook zij zorgden voor verstoring van de openbare orde en rust. Daarbij waren 8 aangehouden die na afstemming met het Openbaar Ministerie ook zijn heen gezonden door de politie Deze travestieten zijn allemaal Surinamers en oefenen ook het oudste beroep ter wereld uit.

Lees verder

Meest gelezen