donderdag 28 maart 2024
26 C
Paramaribo
8.4 C
Amsterdam
0
(0)

Nederlandse professor inspireert regeerteam hoe anderen positief te beïnvloeden

lees ook ...

Santokhi en delegatie terug uit Guyana

De delegatie onder leiding van president Santokhi is gisteren teruggekeerd uit Guyana. Santokhi en zijn ambtgenoot Ali hebben gesprekken gevoerd over de bouw van de brug over de Corantijnrivier. Minis...

Leiders dienen vertrouwen te wekken bij hun teamgenoten en volgers. Zonder enige mate van vertrouwen kunnen de goede dingen, die je als leider voor jezelf en je team stelt, geen goede voortgang vinden. De Nederlandse professor Gabriël Anthonio inspireert wereldwijd leiders hoe zij vertrouwen kunnen wekken in hun eigen levenspad en hoe zij anderen positief kunnen beïnvloeden om hun levensdoelen op een positieve wijze te realiseren.

De professor is momenteel in Suriname om zijn kennis met andere leiders te delen. President Chandrikapersad Santokhi heeft op vrijdag 26 augustus 2022, samen met het regeerteam, leden van het Kabinet van de President en Instituut van de first lady, op het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking deelgenomen aan een van de sessies van professor Anthonio. De sessie ging over “Leiderschap”.

De Nederlandse professor Gabriël Anthonio tijdens de training. Foto: Kabinet van de President

Het staatshoofd was de professor zeer erkentelijk voor deze sessie, omdat die ging over persoonlijk leiderschap, die van betekenis en grote waarde is voor jezelf en anderen. “We hopen hiermee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons land en volk”, aldus de president.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNederlandse professor inspireert regeerteam hoe anderen positief te beïnvloeden