woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nederlandse Onderwijsdeskundigen verkennen samenwerking met DNA

lees ook ...

Verdachte C.K. aangehouden voor witwassen na onderzoek Openb...

Op 22 januari van dit jaar werd de verdachte C.K. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie aangehouden en in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Money Laundering (witwasse...

Onderwijsdeskundigen van de Stichting Regionale Opleiding Centrum (ROC) uit Nederland hebben een kennismakingsbezoek gebracht aan de voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee. Dit bezoek stond in het teken van het verkennen van mogelijke samenwerkingsverbanden tussen beide partijen.

Tijdens het gesprek benadrukte voorzitter Bee de onderwijs- en ontwikkelingsachterstanden in het binnenland. Hij beschouwt samenwerking met de ROC als een belangrijke stap om deze achterstanden te verkleinen.

De ROC benadrukte op haar beurt het belang van nauwe samenwerking voor de bevordering van onderwijskundige ontwikkeling en uitwisseling, en het bereiken van bepaalde doelen.

De bijeenkomst markeert een veelbelovende start van een mogelijke vruchtbare samenwerking. Verdere gesprekken en plannen zijn gepland voor de nabije toekomst om de details van deze samenwerking nader uit te werken.

De Stichting ROC is een vooraanstaande onderwijsinstelling in Nederland die streeft naar samenwerking met scholen op het MBO-niveau.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNederlandse Onderwijsdeskundigen verkennen samenwerking met DNA