zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15 C
Amsterdam
5
(1)

Nederlandse muziekformatie Express schittert tijdens welkomstfeest in Suriname

lees ook ...

Nieuwe verkeerslichten verhogen veiligheid op Surinaamse kru...

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken heeft op dinsdag 9 april 2024 het vernieuwde verkeerslicht op de kruising van de J.A. Pengelstraat en Gemenelandsweg officieel in gebruik genomen. Deze sta...

De gerenommeerde muziekformatie Express uit Nederland is aangekomen in Suriname en staat volledig klaar voor hun welkomstfeest op zaterdag 16 maart bij Roeli’s Event Venue te Magenta.

De line-up voor de avond belooft veel goeds; naast Express zal ook Lady Sanjana uit Nederland aanwezig zijn. Bovendien zullen Rohied Chan uit New York en Devanand Gattoo uit Trinidad live optreden in Suriname om een onvergetelijke show neer te zetten. Maar dat is nog niet alles; Shivish Somai, een veelbelovende naam in de Hindoestaanse muziekscene, zal als speciale act zijn hitnummer “RUPA” ten gehore brengen!

De organisatie is in handen van Anything International & Master Entertainment, die het publiek een internationale ervaring garanderen met een prachtige lichtshow van Roeli’s Lighting, geluid van de bekende Manoj Sound Service en een speciale effectenshow van The Confettimaker.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Nederland, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandNederlandse muziekformatie Express schittert tijdens welkomstfeest in Suriname