donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
5
(2)

Nederlandse douane ontdekt cocaine; mogelijke band met Suriname onderzocht

lees ook ...

Verkeerde grap over Trump

Jack Black, de Amerikaanse zanger en comedian koos ervoor de Australische tour van zijn band Tenacious D. stop te zetten.  Na een verkeerde grap van zijn medebandlid Kyle Gass op het podium nam hij he...

In een recente ontwikkeling heeft de Nederlandse douane met succes een lading drugs onderschept, verstopt in een reeks houtsnijwerken. De ontdekte substantie bleek cocaïne te zijn, en de douane heeft de vondst publiekelijk bekendgemaakt.

Hoewel de douane geen specifieke informatie heeft verstrekt over de herkomst van de drugs, heeft een gepubliceerde foto de aandacht getrokken. Op een van de houtsnijwerken is het wapen van Suriname te zien, wat de mogelijkheid van een connectie met het Zuid-Amerikaanse land suggereert.

De autoriteiten zijn momenteel bezig met een grondig onderzoek naar de herkomst en bestemming van de contrabande. Deze ontwikkeling benadrukt het belang van internationale samenwerking in de strijd tegen drugssmokkel en onderstreept de voortdurende inspanningen van de Nederlandse douane om de grenzen te beschermen tegen illegale activiteiten.

Meer details zullen volgen naarmate het onderzoek vordert. De strijd tegen de drugshandel blijft een prioriteit voor de Nederlandse autoriteiten om de veiligheid van de samenleving te waarborgen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNederlandse douane ontdekt cocaine; mogelijke band met Suriname onderzocht