zaterdag 24 september 2022
32.8 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
0
(0)

Nederlandse ambassadeur en dc Bhola bespreken samenwerkingsgebieden

lees ook ...

Onderzoek wijst uit: 32% vrouwen heeft lichamelijk of seksue...

32 procent van vrouwen heeft tenminste een handeling van lichamelijk en/of seksueel geweld door een intieme partner ervaren in haar leven. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Landelijke Gezondheidsenquête o...

Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo-Noordoost heeft woensdag een beleefdheidsbezoek gebracht aan ambassadeur Henk van der Zwan van het Koninkrijk der Nederlanden. Er is over verschillende onderwerpen gesproken.

Zowel dc Bhola en de Nederlandse ambassadeur benadrukten de historische band tussen de twee landen. De sterke familie- en relationele verbindingen tussen de bewoners van beide landen werden bevestigd.

De diplomatieke banden tussen beide landen zijn inmiddels op het hoogste niveau hersteld. Momenteel wordt er verdere invulling gegeven daaraan. Er werden aftastende samenwerkingsverbanden besproken waaronder het uitwisselen van informatie en expertise op stedelijk niveau door Nederlandse partners.

De Nederlandse ambassade zal in dat kader een tegenbezoek afleggen bij het commissariaat. Als presentje ontving de ambassadeur van de burgervader een lokaal vervaardigd presentje.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNederlandse ambassadeur en dc Bhola bespreken samenwerkingsgebieden