dinsdag 25 januari 2022
27.6 C
Paramaribo
2.9 C
Amsterdam
1
(1)

Nederlandse ambassadeur bezoekt ‘Wi! Uma fu Sranan’

lees ook ...

President Santokhi feliciteert Mia Motley met verkiezingswin...

President Chandrikapersad Santokhi heeft vandaag zijn felicitaties overgebracht aan het staatshoofd van Barbados, Mia Mottley, die overtuigend de politieke verkiezingen in haar land won. Santokhi Z...

De in Suriname residerende Nederlandse ambassadeur, Henk van der Zwan, heeft op donderdag 25 maart 2021 een kennismakingsbezoek gebracht aan het voedselverwerkingsbedrijf Wi! Uma fu Sranan. Daarbij werd hij vergezeld door LVV-minister Prahlad Sewdien en vertegenwoordigers van de Federatie van Surinaamse Agrariers (FSA), waarvan ook Wi! Uma fu Sranan deel uit maakt.

Wi! Uma fu Sranan is een organisatie die zich ten doel stelt de levensstandaard van vrouwelijke producenten, voornamelijk in rurale gebieden te verbeteren. Middels een presentatie werden de doelen van zowel FSA als Wi! Uma, voorgehouden aan de ambassadeur, waarna hij werd rondgeleid in het verwerkingsbedrijf. De Nederlandse zaakgelastigde vond het gepresenteerde een goede ontwikkeling en geeft desgewenst, graag zijn ondersteuning.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNederlandse ambassadeur bezoekt 'Wi! Uma fu Sranan'