zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Nederlandse Ambassade verwelkomt twaalf nieuwe Nederlanders

lees ook ...

Cosmetische klinieken onder strengere controle na meldingen

Op vrijdag 10 mei 2024 heeft de inspectie van het ministerie van Volksgezondheid verschillende klinieken waar cosmetische ingrepen worden verricht, onderzocht om te controleren of de aangeboden dienst...

Gisteren vond er een ceremonie plaats op de Nederlandse Ambassade in Suriname, waar twaalf individuen de Nederlandse nationaliteit verkregen.

Tijdens dit vreugdevolle moment werden de deelnemers uitgenodigd om voor de Nederlandse Ambassadeur Walter Oostelbos hun verklaring van verbondenheid af te leggen.

Deze verklaring omvatte het beloven van trouw aan de Nederlandse grondwet, het respecteren van de vrijheden en rechten die gepaard gaan met het Nederlands staatsburgerschap, en het nakomen van de bijbehorende verplichtingen.

Na het afleggen van de verklaring ontvingen de nieuwe Nederlanders hun certificaten, waaruit hun Nederlandse nationaliteit blijkt, uit handen van de ambassadeur (zie foto).

“Namens de ambassade wensen we de nieuwe Nederlanders veel geluk met hun verworven nationaliteit”, zo staat te lezen op de Facebookpagina van de ambassade.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNederlandse Ambassade verwelkomt twaalf nieuwe Nederlanders