woensdag 21 februari 2024
24 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nederlandse Ambassade betuigt innige deelneming tragisch mijnongeval in Brokopondo

lees ook ...

Suriname bereidt zich voor op negende volks- en woningtellin...

Het Algemeen Bureau voor de Statistiek (ABS) heeft de eerste stappen gezet in de voorbereidingen voor de negende volks- en woningtelling in Suriname. Momenteel zijn ABS-medewerkers bezig met veldwerk ...

Met diepe bedroefdheid heeft de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden vernomen van het tragische mijnongeval in Brokopondo. Wij betuigen ons oprechte medeleven aan de families en nabestaanden van de slachtoffers, evenals aan de gehele Surinaamse samenleving. In deze zware tijd wensen wij hen veel kracht toe.

Het is hartverscheurend om te horen van het verlies dat de gemeenschap van Brokopondo heeft geleden door dit tragische mijnongeval. Onze gedachten zijn bij de getroffen families en de nabestaanden, en we delen in het verdriet van de Surinaamse samenleving als geheel.

In deze moeilijke periode van rouw hopen we dat de betrokkenen omringd worden door liefde en steun. Moge de kracht van de gemeenschap en de steun van dierbaren hen helpen om deze pijnlijke gebeurtenis te boven te komen.

De Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden staat klaar om waar mogelijk bij te dragen aan de hulpverlening en ondersteuning die nodig is in de nasleep van dit tragische incident. Onze oprechte condoleances gaan uit naar eenieder die is getroffen door deze onvoorstelbare tragedie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNederlandse Ambassade betuigt innige deelneming tragisch mijnongeval in Brokopondo