Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Nederlander in Suriname opgepakt voor drugssmokkel

Geplaatst

op

Afgelopen dinsdag is op luchthaven Zanderij een vrouw met een Nederlandse nationaliteit opgepakt wegens drugssmokkel.

Tijdens een routine controle mocht een 37 jarige vrouw haar koffer openen bij de Douane. De douanier vond in de koffer een grote hoeveelheid chocolade en tamarinden. Omdat de douanier de hoeveelheid van deze producten niet gebruikelijk vond werden deze producten nader onderzocht. Hieruit bleek dat de producten niet de daadwerkelijke inhoud te bevatte maar volgestopt was met in totaal 6160 gram cocaïne.

De vrouw werd direct overgedragen aan de Bestrijding Internationale Drug (BID) team van het Korps Politie Suriname (KPS) en is inmiddels in opdracht van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Nieuws Report: Avondvierdaagse telt ruim 5200 deelnemers

Geplaatst

op

By

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel, BVSS, heeft vandaag een aanvang gemaakt met hun vijf en vijftigste avondvierdaagse. Dit jaar telt de
avondvierdaagse ruim 5200 deelnemers. Ondanks het onweer verschenen veel van de lopers en natuurlijk ook de passieve lopers op de been om van het grootste sport evenement van Suriname te genieten.

Lees verder

Suriname

Politie pakt 27 sexwerkers op

Geplaatst

op

By

De politie van regio Paramaribo heeft in de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 april opgetreden tegen commerciele sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat)en de Waaldijkstraat. Deze vrouwen, 19 in totaal, zijn aangehouden en ter voorgeleiding en overgebracht het politie bureau Geyersvlijt.

Zondagmorgen zijn de vrouwen door de politie heen gezonden. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het betreft vrouwen met de Surinaamse-en andere nationaliteiten. Het onderzoek met betrekking tot de status van de vreemdelingen hier te lande wordt voortgezet.

Een week eerder had de politie van het politie ressort Centrum ook opgetreden tegen travestieten in de omgeving van de Rooseveldkade. Ook zij zorgden voor verstoring van de openbare orde en rust. Daarbij waren 8 aangehouden die na afstemming met het Openbaar Ministerie ook zijn heen gezonden door de politie Deze travestieten zijn allemaal Surinamers en oefenen ook het oudste beroep ter wereld uit.

Lees verder

Meest gelezen