zaterdag 16 januari 2021
25 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
1.8
(4)

NDP’ers opgeroepen voor ondersteuning voorzitter Bouterse

lees ook ...

De Centrale markt en de Vreedzaam markt zijn weer open

De Centrale Markt en Vreedzaam Markt, waar ongeveer tweeduizend markventers hun brood verdienen, waren langer dan twee weken gesloten omdat er maatregelen genomen moesten worden voor een veilige k...

Op sociale media gaat er een bericht rond waarin partijgenoten worden opgeroepen tot mobilisatie ter ondersteuning van NDP-voorzitter Desi Bouterse. De oproep is bedoeld ter ondersteuning aan de ex-president voor maandag bij de verdere behandeling van de verzetzaak in het 8 Decemberstrafproces.

Deze oproep komt echter niet van de partijleiding, beweert NDP-woordvoerder, Ricardo Panka. Volgens hem is deze oproep afkomstig van een ressortvoorzitter van de NDP.

In de oproep staat: “Aan de coördinatieleden, de wijkcoördinatoren, de ondersteunende wijkcoördinatoren, de stembureauvoorzitters, werkers, partijgenoten, belanghebbenden en kameraden van de NDP ressort Blauwgrond. Betreft: ondersteunen en ontvangen van onze Voorzitter D. D. Bouterse. Beste leden,
Wij doen een oproep naar u toe voor de mobilisatie i.v.m. de rechtszitting van onze voorzitter D. D. Bouterse.
Datum: maandag 30 november 2020
Tijd: 07.15 u Morgens
Plaats: OCN NDP Centrum Bonistraat 111
Daarna vertrekken we richting de verzamelplaats NGVB stadion van Roseveltkade/ Monseigneur Wulfingstraat.

Hoewel de NDP-leiding geen oproep heeft gedaan, merkt Panka op dat er een situatie is, waarbij partijleden hun voorzitter altijd zullen ondersteunen. Dit is volgens Panka ook het geval geweest toen NDP-ondervoorzitter, Ashwin Adhin, werd aangehouden.

Panka benadrukt dat de leden de partijvoorzitter door dik en dun hebben ondersteund. Voor hem is het daarom ook niet vreemd dat partijgenoten oproepen plaatsen. De NDP-woordvoerder drukt de mensen echter op het hart om rekening te houden met de Covid-19-situatie en daarom de maatregelen strikt op te volgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- advertentie --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- advertentie --

meer Suriname

Jaarlijkse herdenking Trefossa met hoogwaardigheidsbekleders

De 105e geboortedag van d...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Suriname registreert 126ste coronadode

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname NDP’ers opgeroepen voor ondersteuning voorzitter Bouterse