woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
3
(5)

NDPers boos om hechtenis of boos op Adhin

lees ook ...

Politie houdt in één maand tijd 388 roadbocks

De politie heeft tussen 17 april en 15 mei jongstleden  landelijk 388 roadblocks gehouden in het kader van de handhaving van de veiligheid. In vier weken tijd zijn er 609 aanhoudingen verricht door de...

De dag dat  ex-vp Adhin werd aangehouden, werden er oproepen gedaan op facebook en in appgroepen om massaal naar het NDP centrum OCER te komen om Adhin te ondersteunen maar zonder resultaat. Er was maar een kleine groep mensen aanwezig in het partijcentrun waaronder Boy Guardiola en Jennifer Vreedzaam.

Het lijkt erop dat de NDPers teleurgesteld zijn in Ashwin Adhin want gewoonlijk zijn ze disciplinair genoeg om positief te reageren  op een oproep van de partij.

De partij is het niet eens met de beschuldiging  dat er apparatuur vernietigd/gestolen is maar zegt dat die op het kabinet van de VP afgedragen zijn geworden in augustus en hebben hieromtrent een -verklaring uitgegeven. In verband met deze zaak hebben zij vandaag in Ocer een kadervergadering.

20201118 114346

In verband met de gestolen en /of vernietigde goederen zijn er eerder drie personen in hechtenis genomen die de vinger wijzen naar Adhin als opdrachtgever. Het onderzoek dat vandaag voortgang vindt zal de precieze toedracht van zaken hopelijk boven water brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNDPers boos om hechtenis of boos op Adhin