dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
3
(5)

NDPers boos om hechtenis of boos op Adhin

lees ook ...

President Santokhi zegt Suriname te zullen redden

President Chandrikapersad Santokhi is ervan overtuigd dat de regering onder zijn leiding Suriname zal redden. Hij zei dit bij de 47ste viering van de onafhankelijkheid van Suriname. Volgens de preside...

De dag dat  ex-vp Adhin werd aangehouden, werden er oproepen gedaan op facebook en in appgroepen om massaal naar het NDP centrum OCER te komen om Adhin te ondersteunen maar zonder resultaat. Er was maar een kleine groep mensen aanwezig in het partijcentrun waaronder Boy Guardiola en Jennifer Vreedzaam.

Het lijkt erop dat de NDPers teleurgesteld zijn in Ashwin Adhin want gewoonlijk zijn ze disciplinair genoeg om positief te reageren  op een oproep van de partij.

De partij is het niet eens met de beschuldiging  dat er apparatuur vernietigd/gestolen is maar zegt dat die op het kabinet van de VP afgedragen zijn geworden in augustus en hebben hieromtrent een -verklaring uitgegeven. In verband met deze zaak hebben zij vandaag in Ocer een kadervergadering.

20201118 114346

In verband met de gestolen en /of vernietigde goederen zijn er eerder drie personen in hechtenis genomen die de vinger wijzen naar Adhin als opdrachtgever. Het onderzoek dat vandaag voortgang vindt zal de precieze toedracht van zaken hopelijk boven water brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNDPers boos om hechtenis of boos op Adhin