dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
3.4
(7)

NDP weet geld te gebruiken, maar niet hoe het te verdienen

lees ook ...

Illegale Braziliaanse rover aangehouden

De 34-jarige verdachte R.D. van Braziliaanse afkomst die illegaal in Suriname vertoeft, wordt ervan verdacht op 19 september samen met drie kompanen de 43-jarige V.D. in een hotel in de omgeving van d...

Aida Nading voormalig parlementariër en lid van de NDP, riep tijdens de laatst gehouden massameeting in Ocer, de ABOP op om uit de coalitie te stappen. Ruben Ravenberg van de ABOP noemt dat ‘wishfull thinking’. “De Abop gaat niet uit de regering en er komen geen vervroegde verkiezingen zegt hij.

Ravenberg ziet de massameeting als een goed in elkaar opgezette comedy-uitvoering met enkele clowns. Er is zoveel afgegeven op de regering, zegt Ravenberg, terwijl er liever voorstellen en duurzame oplossingen voor de crisis waren gegeven. “We hadden het ook niet verwacht dat men met oplossingen zou komen, omdat zij het gewoon niet hebben. Als ze het hadden, was het land niet in zo’n avontuur gestort”.

Ravenberg zegt verder dat de NDP nooit voor duurzame en structurele oplossingen heeft gezorgd. Er zijn steeds pakketten uitgedeeld, waarvan de leningen niet eens betaald zijn. De huidige regering betaalt de leningen nog steeds af. “Het was geen duurzame aanpak van hongersnood en armoede. Vanwege het feit dat ze de kas hebben leeggeroofd, heeft de regering nu geen ruimte voor sociale projecten” geeft Ravenberg aan en zegt dat de NDP weet geld te gebruiken, maar niet weet hoe het te verdienen voor land en volk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNDP weet geld te gebruiken, maar niet hoe het te verdienen