dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
3.4
(7)

NDP weet geld te gebruiken, maar niet hoe het te verdienen

lees ook ...

Herdenkingsceremonie voor gesneuvelde militairen van Binnenl...

Voor de achtste keer werd op zondag een herdenkingsceremonie gehouden ter nagedachtenis aan de 72 gesneuvelde militairen van het binnenlands conflict dat woedde van 1986 tot 1992. Tijdens de ceremonie...

Aida Nading voormalig parlementariër en lid van de NDP, riep tijdens de laatst gehouden massameeting in Ocer, de ABOP op om uit de coalitie te stappen. Ruben Ravenberg van de ABOP noemt dat ‘wishfull thinking’. “De Abop gaat niet uit de regering en er komen geen vervroegde verkiezingen zegt hij.

Ravenberg ziet de massameeting als een goed in elkaar opgezette comedy-uitvoering met enkele clowns. Er is zoveel afgegeven op de regering, zegt Ravenberg, terwijl er liever voorstellen en duurzame oplossingen voor de crisis waren gegeven. “We hadden het ook niet verwacht dat men met oplossingen zou komen, omdat zij het gewoon niet hebben. Als ze het hadden, was het land niet in zo’n avontuur gestort”.

Ravenberg zegt verder dat de NDP nooit voor duurzame en structurele oplossingen heeft gezorgd. Er zijn steeds pakketten uitgedeeld, waarvan de leningen niet eens betaald zijn. De huidige regering betaalt de leningen nog steeds af. “Het was geen duurzame aanpak van hongersnood en armoede. Vanwege het feit dat ze de kas hebben leeggeroofd, heeft de regering nu geen ruimte voor sociale projecten” geeft Ravenberg aan en zegt dat de NDP weet geld te gebruiken, maar niet weet hoe het te verdienen voor land en volk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNDP weet geld te gebruiken, maar niet hoe het te verdienen