dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
4.3
(3)

NDP-voorzitter Bouterse last rustperiode in

lees ook ...

VVD Suriname praat met de President

President Santokhi had maandag 13 maart jongstleden, een voorgesprek met de politieke partij Volkspartij voor Vernieuwing en Democratie (VVD) op zijn Kabinet,  in het kader van de nationale dialoog. ...

De voorzitter van de grootste oppositiepartij (NDP) in Suriname, Desi Bouterse, heeft op advies van de arts een rustperiode in acht genomen. Bouterse is voorlopig niet in staat om geplande activiteiten van de partij bij te wonen en af te werken.

In deze rustperiode zijn de ondervoorzitters Ramon Abrahams en Ashwin Adhin belast met partij aangelegenheden. De dagelijkse leiding van het hoofdbestuur is bij Abrahams. Adhin heeft de leiding over het Change managementteam. Na zijn rustperiode zal hij de werkzaamheden normaal oppakken.

NDP-woordvoerder Ricardo Panka zegt dat de partijleider rust nodig heeft en niet ziek is. Bouterse heeft enkele dierbaren verloren, onder wie zijn kleinzoon Walter. Ook werd hij aangegrepen door de dood van partijtopper Boy Guardiola.

Maandag vindt de crematie plaats van Ranjan Ramdien, directeur van partijcentrum Ocer. Ramdien was ook degene die de organisatie deed van de herdenkingsbijeenkomsten op 25 februari.

Dit alles is teveel geworden voor Bouterse, waardoor hij de rust nodig heeft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNDP-voorzitter Bouterse last rustperiode in