Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

NDP stonfutu Astrid Belliot doet overstap naar VHP

Geplaatst

op

Ndp Stonfutu Astrid Belliot Is Overgestapt Naar De Vhp. Foto Vhp

Na de overstap van NDP-parlementariër Erwin Linga gaat nu Astrid Belliot, één van de stonfutu’s van de paarse partij, de VHP van Chandrikapersad Santokhi ondersteunen. Volgens haar zijn de ideologie en idealen van de NDP nauwelijks meer te herkennen. Vandaar haar besluit om de overstap te doen naar de Orange Movement.

Door het volksonvriendelijk beleid dat in de voorbije jaren is gevoerd, laat het Belliot geen keus om de NDP gedag te zeggen. “De ideologie en de idealen, op basis waarvan op onbaatzuchtige wijze ondersteuning werd gegeven aan de NDP, zijn nauwelijks meer te herkennen”, zegt Belliot.

Er zou volgens haar op zeer kritische wijze hierover gewag zijn gemaakt, in de hoop dat men zou inzien, dat het pad dat men opging niet eentje was welke dit land en zijn inwoners ten goede zou komen. Ze ervaart het als bijzonder pijnlijk dat het gros van samenleving letterlijk tot de bedelstaf is gedegradeerd. Dit, gegeven het funeste financieel-economische beleid, zegt de voormalige NDP’er.

Deze regeerders zijn volgens haar absoluut niet in staat om dit land te kunnen leiden. Om te voorkomen dat het herstel onoverkomelijk is, moet hier drastisch verandering en verbetering in worden gebracht.

Belliot zegt verder dat haar besluit om de Orange Movement te ondersteunen na goed overleg met haar familie, vrienden maar ook kennissen, die eveneens door haar overtuigingskracht op de NDP hadden gestemd, is genomen. Makakandra w’o set én kon”, zegt de nieuwbakken VHP’er.

Culturu.com

6 Reacties

6
Reageer op dit artikel

1000
Laynel

Gaat het zo makkelijk daar van de hak naar de tak

Chris

Welkom, als je maar goed je werk doet.

Anand

Misschien is ze een spion

Beryll

Politieke Zelfmoord. What goes around, comes around

Beryll

Politieke opportunisten

Richard

Overloper geen goed woord alles wat je geleerd hebt van NDP gaat ze nu verklappen .overloopster hopelijk weet ze niet al teveel van de plannen van de NDP.. dubbel spion .als ze terug wilt stuur haar weg. Dubbel spionAdvertentie

Suriname

Brug Stolkertsijver gesloten om toename COVID-19 in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

De orde- en veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, worden verscherpt. Ingaande vandaag is de brug te Stolkertsijver gesloten voor in- en uitgaand verkeer.

Het COVID-19 Crisis Management Team monitort de recente toename van positieve coronagevallen nauwgezet om zo goed als mogelijk controle te hebben over de situatie.

In Suriname zijn er gisteren twee personen positief getest op het COVID-19-virus, waardoor het aantal COVID-19-positieven komt op 14. Het land telt nu 4 actieve gevallen en 331 personen zijn in quarantaine. Een persoon is overleden, terwijl 9 genezen zijn verklaard.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Binnen enkele uren 14de COVID-19-geval in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

Voor vandaag alleen zijn twee personen positief getest op het COVID-19-virus. Enkele dagen terug was er ook al een geval. De teller positief geteste personen in Suriname staat op 14. Details over de laatste patiënt zijn niet bekend.

Een persoon uit Albina is op 27 mei positief getest op het virus. De situatie van de 13de persoon is stabiel. Hij is overgebracht naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica. De afdeling epidemiologie is nu bezig met verdere contact tracing van deze twee personen. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen