woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

NDP: eenheid en saamhorigheid blijvend verbinden

lees ook ...

President Santokhi versterkt banden met China tijdens staats...

President Chandrikapersad Santokhi werd met een ceremoniële ontvangst verwelkomd door president Xi Jinping van de Volksrepubliek China. De ontmoeting vond plaats op 12 april 2024 bij de oostelijke ing...

Het kleurrijke Holi-festival, dat de komst van de lente viert, is opgedeeld in twee belangrijke delen: Holika Dahan en Rangwali Holi. Holika Dahan, ook wel bekend als de verbranding van Holika, vindt plaats op de avond voorafgaand aan de viering, waarbij symbolisch de triomf van het goede over het kwade wordt uitgebeeld. De volgende dag wordt Rangwali Holi gevierd, waarbij vruchtbaarheid en liefde centraal staan.

Op deze vrolijke dag van Rangwali Holi roepen we op om de kleuren van vreugde, liefde en vriendschap te verspreiden. Moge de levendige tinten van gulal ons herinneren aan de pracht van diversiteit en de kracht van eenheid. Laten we voor even onze zorgen en angsten achterwege laten en ons onderdompelen in de vreugdevolle regen van gekleurde poeders, terwijl we dansen op het ritme van de viering. Moge de eenheid en samenhorigheid van deze Holi ons verbinden in een band van broederschap en onze harten vullen met grenzeloze vreugde en positieve energie.

Als de grootste multiculturele en multireligieuze partij van Suriname, roept de Nationale Democratische Partij iedereen op om in vrede, eenheid en solidariteit te reflecteren en te bidden voor de Surinamers die het momenteel zwaar hebben, maar vaak over het hoofd worden gezien. Laten we elkaar ondersteunen in de hoop op betere tijden.

Laten we gezamenlijk genieten van dit kleurrijke festival en de geest van Holi overal verspreiden. De NDP wenst alle Surinamers, en met name de Hindoe-gemeenschap, een bezinningsvolle Subh Holi toe!

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNDP: eenheid en saamhorigheid blijvend verbinden