dinsdag 27 september 2022
33.4 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

NDP-DNA-lid Lalbiharie doneert 3000 schooltassen aan minderdraagkrachtigen Saramacca

lees ook ...

President asks diaspora in US to commit to Suriname

President Chan Santokhi has called on the Surinamese diaspora in the United States of America to help rebuild her country of origin. On Monday during his visit to New York, where he will attend the 77...

Kinderen van minderdraagkrachtige ouders uit het district Saramacca zullen in aanmerking komen voor een schoolpakket. Het gaat om 3000 schoolpakketten. Deze donatie is mogelijk gemaakt door Jayent Lalbiharie, lid van de Nationale Democratische Partij (NDP) in De Nationale Assemblee (DNA). Hij vertegenwoordigt Saramacca in het parlement. 

“Het sociaal contract met de gemeenschap gaat door, ondanks dat ik in de oppositie zit,” zegt de volksvertegenwoordiger. De schoolpakketten zullen in alle zes ressorten van het district worden verdeeld. Kinderen van minderdraagkrachtige ouders van de basisschool, het voortgezet onderwijs junioren en senioren kunnen voor zo’n pakket in aanmerking komen.

Met de donatie wil Lalbiharie de schoolkinderen motiveren voor het nieuw schooljaar. Daarnaast zal dit project positief bijdragen bij de ouders/verzorgers, zegt het DNA-lid.

Lalbiharie heeft eerder al schoolpakketten geschonken aan leerlingen in het district Saramacca.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNDP-DNA-lid Lalbiharie doneert 3000 schooltassen aan minderdraagkrachtigen Saramacca