donderdag 25 april 2024
31 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

NDP-DNA-lid Lalbiharie doneert 3000 schooltassen aan minderdraagkrachtigen Saramacca

lees ook ...

Verdachte man aangetroffen met vermiste tieners

Op dinsdag 16 april jongstleden heeft de politie van bureau Rijsdijk na een melding een 25-jarige man aangehouden in het ressort. De zonen van Hermandad troffen de man halfnaakt aan met drie eveneens ...

Kinderen van minderdraagkrachtige ouders uit het district Saramacca zullen in aanmerking komen voor een schoolpakket. Het gaat om 3000 schoolpakketten. Deze donatie is mogelijk gemaakt door Jayent Lalbiharie, lid van de Nationale Democratische Partij (NDP) in De Nationale Assemblee (DNA). Hij vertegenwoordigt Saramacca in het parlement. 

“Het sociaal contract met de gemeenschap gaat door, ondanks dat ik in de oppositie zit,” zegt de volksvertegenwoordiger. De schoolpakketten zullen in alle zes ressorten van het district worden verdeeld. Kinderen van minderdraagkrachtige ouders van de basisschool, het voortgezet onderwijs junioren en senioren kunnen voor zo’n pakket in aanmerking komen.

Met de donatie wil Lalbiharie de schoolkinderen motiveren voor het nieuw schooljaar. Daarnaast zal dit project positief bijdragen bij de ouders/verzorgers, zegt het DNA-lid.

Lalbiharie heeft eerder al schoolpakketten geschonken aan leerlingen in het district Saramacca.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNDP-DNA-lid Lalbiharie doneert 3000 schooltassen aan minderdraagkrachtigen Saramacca