maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
5
(1)

NDP-DNA-leden willen duidelijkheid lot ondernemers berm Eliazerstraat

lees ook ...

Naturalisatiewet niet verder behandelt in DNA

Door weinig belangstelling van de regering voor het college, moest de openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) worden verdaagd. Slechts twee ministers waren aanwezig. Volgens afspraak ...

Ondernemers op de berm aan de Leo Eliazerstraat te Flora zijn bezocht door een delegatie van NDP-parlementariërs onder leiding van Rabin Parmessar. Buurtbewoners zijn ook gehoord. Ondernemers hebben geen brief ontvangen van instanties zoals de geruchten voorhouden na publicatie over ontruiming door een mediahuis.

De DNA-leden Ebu Jones, Melvin Bouva, Tachana Losche en Stephen Tsang, aangevoerd door Rabin Permessar hebben geen negatieve informatie gekregen van de buurt, die juist positief is over zaken. Men probeert gedaan te krijgen, dat deze zaak ordelijk verloopt.

De Nationale Assemblee wil dat er duidelijkheid komt in deze zaak. Zij die een vergunning hebben, hoeven niets te vrezen. Het is nodig dat de overheid duidelijke juiste stappen onderneemt, zodat de mensen niet zonder meer bedreigd worden als ondernemers.

“Het is dezelfde overheid met andere bemensing, het is alsnog belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt met de ondernemers”, aldus oud-marktmeester John Lecton, die ook erbij was.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNDP-DNA-leden willen duidelijkheid lot ondernemers berm Eliazerstraat