donderdag 22 februari 2024
29 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
5
(1)

NDP-bestuur reageert op vonnis Bouterse: oproep tot verzoening en opbouw in Suriname

lees ook ...

Nachtelijke brand verwoest woning en voertuig in Wanica; Fam...

Een laagbouwwoning aan de Zuurzakweg te Santo Boma in het district Wanica is volledig afgebrand, samen met een voertuig dat in de garage stond geparkeerd. De vrouw des huizes liep brandwonden op aan h...

Het bestuur van de Nationale Democratische Partij (NDP) heeft kennis genomen van het recente vonnis in hoger beroep tegen haar voorzitter, Desi Bouterse. Terugdenkend aan de woorden van Bouterse tijdens het proces, waarin hij hoopte op een laatste fase die ruimte zou bieden voor effectief herstel en verzoening in de samenleving, roept de partij al haar leden en sympathisanten op om gehoor te geven aan deze oproep.

Bouterse heeft zijn oproep herhaald tijdens de massameeting op 16 december in Ocer en benadrukte dat de partij zich nu moet concentreren op het werk richting de verkiezingen van 25 mei 2025. Het doel is om af te rekenen met de huidige onrechtvaardige situatie in het land.

De partij spoort haar leden en sympathisanten aan om de instructies van de partijleiding op te volgen en zich te onthouden van activiteiten die niet in lijn zijn met de idealen van de partij en die de vrede en veiligheid zouden kunnen verstoren.

Ondanks de juridische tegenslag benadrukt de NDP dat elke hindernis op weg naar dekolonisatie en ontwikkeling van Suriname moet worden gezien als een inspiratiebron voor groter succes. Bouterse benadrukt het motto: “Suriname eerst!” en de partij zet zich in voor opbouw en streven naar verkiezingswinst, waarbij het belang en welzijn van het Surinaamse volk centraal staan.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNDP-bestuur reageert op vonnis Bouterse: oproep tot verzoening en opbouw in Suriname