vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

NCCR ontvangt medische attributen van PAHO

lees ook ...

Students were caught using alcohol and drugs

Students who used drugs and drink were caught. They played risk-taking games as well. Reginald Nibte and Rudi Tevreden, the neighborhood administrators of Uitvlugt, were informed that there was a conc...

Het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR) heeft medische verbruiksartikelen en attributen ontvangen van de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO). NCCR-coördinator Jerry Slijngard legt vooral de nadruk op de meerwaarde van deze donatie.

In het door de regering ingestelde Nationaal Crisisteam heeft het NCCR een centrale rol voor wat betreft de coördinatie van de noodhulp. De operaties in de door wateroverlast getroffen gebieden gaat gestaag. Coördinator Slijngard geeft aan dat de goederen die zijn geschonken aan zijn organisatie deel zijn van een grotere donatie aan het ministerie van Volksgezondheid.

“De distributie van deze goederen gaat via de Medische Zending”, benadrukt de functionaris. Er zijn geïmpregneerde muskietennetten, flexibele jerrycans en tassen met eerste hulpmateriaal gedoneerd door de subregionale gezondheidsorganisatie.

Het binnenland staat al maanden onder water. Mensen zijn veel goederen kwijtgeraakt. Ook alles wat was geplant is verloren gegaan door het overtollige water.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNCCR ontvangt medische attributen van PAHO