dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
3
(2)

Natuurgenezer May maakt 5000 kinderen blij

lees ook ...

Actie onder Hooghart en Sallons gaat door met minder mensen

De vakbondsleider Michael Sallons en Ronald Hooghart zijn trekkers van de antiregeringsprotesten van de laatste dagen. Zij lopen dagelijks met een steeds kleiner groep burgers door de straten van Para...

De natuurgenezer Germain May zal 5000 kinderen blij maken met een cadeau. May heeft al heel wat speelgoed gekocht zoals auto’s, voetballen en puzzels. Het gaat om een landelijk project, dus ook aan kinderen uit het binnenland wordt er gedacht. Dit alles is in verband met Kinderdag op 5 december. De registratie is bedoeld voor kinderen van minderdraagkrachtige ouders. Het gaat om kinderen tussen vier en negen jaar, zegt May.

Zelf leerkrachten hebben kinderen van ouders die het moeilijk hebben geregistreerd om in aanmerking te komen voor een leuk cadeau. May is blij dat hij terug kan geven aan de gemeenschap. “Ik heb zelf geen speelgoed gehad toen ik klein was. Nu ben ik wat ouder en wil anderen blij maken,” zegt de natuurgenezer.

De uitvoering van het project is mogelijk uit zijn inkomsten. “Wat ik vind deel ik met de gemeenschap, want als je weggaat neem je niets mee en laat alles hier achter.”

Zaterdag gaf May aan dat er meer dan 4000 kinderen zijn geregistreerd. Er is nog plek voor 500 registraties. De registratie vindt plaats te Waka Pasi Palmentuin, Verlengde Welgedacht A-weg #520. Hij benadrukte dat er geen registraties worden aangenomen via WhatsApp. Er zal contact worden opgenomen met de personen die hebben geregistreerd.

Verder verklapte May ook dat hij binnenkort een ‘Srefidensi give away project’ zal uitvoeren. Hij zal op de drie locaties waar hij zijn producten verkoopt een fles Super Fever Medicin en een zak rijst gratis weggeven. Registratie hiervoor is niet nodig, zegt hij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNatuurgenezer May maakt 5000 kinderen blij