dinsdag 21 maart 2023
22.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
4.3
(4)

Natuurgenezer May krijgt bezoek van OW-minister Nurmohamed

lees ook ...

NPS: Opinions have been shared on a number of forums

The invitation to the preliminary discussions to establish a national discourse has also been thanked by the National Party of Suriname (NPS). Up until February 15th, the party was a member of the coa...

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft onlangs een bezoek gebracht aan natuurgenezer Germain May van ‘De Natuur Heeft Kracht’ aan de Verlengde Welgedacht A-weg. De bewindsman kreeg in eerste instantie een rondleiding van de ondernemer, waarna uitleg is gegeven over verschillende producten die de natuurgenezer ten verkoop aanbiedt.

De OW-topman heeft aangegeven zelf ook gebruik te maken van natuurlijke producten. Het gebruikmaken van zulke producten stimuleert hij daarom ook aan vele mensen. May werd bekend in de gemeenschap door zijn corona-osodresi, waar veel mensen dagelijks gebruik van maken. De natuurgenezer geeft naast het verkopen van verschillende osodresi ook de nodige adviezen mee aan zijn cliënten. Ruim twintig jaar terug is May begonnen zich te verdiepen in medicinale planten. Hij geeft mensen de juiste dosering en gebruiksaanwijzing.

De osodresi van May wordt door verschillende personen in de gemeenschap gebruikt. Vele bekende Surinamers, waaronder enkele ministers en parlementariërs, gebruiken de producten van de natuurgenezer. Hij heeft vaker gratis zijn producten weggegeven.

May en zijn levenspartner hebben zaterdag Stichting ‘Hulp in nood Saramacca’, Weeshuis/Internaat ‘Eben Haezer’ verrast met het Super Fever Medicine en voedselpakketten. Binnenkort volgen ook andere kindertehuizen. Op 8 november verdelen May en zijn team gratis Super Fever Medicine te Tapoekoe in het district Marowijne.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNatuurgenezer May krijgt bezoek van OW-minister Nurmohamed