woensdag 31 mei 2023
24.2 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

Natuurgenezer May gaat bij behoeftigen aan huis

lees ook ...

Diana Pokie definitief naar de NPS

Afgelopen donderdag heeft Diana Pokie per deurwaardersexploot het lidmaatschap van haar oude politieke partij opgezegd. Een brief is gestuurd naar de ABOP. Pokie kent nog steeds niet de rede van haar ...

Germain May, die natuurgenezer is verdeelt vanmorgen voedselpakketten aan huis in de volksbuurt Pontbuiten. De pakketten zijn een restant van een aantal van 1000 die hij van plan was af te geven aan seniore burgers aan de  Welgedacht A weg, bij zijn Oso Dresi winkel. Er ontstond een chaotische situatie door de opkomst, waardoor de politie genoodzaakt was in te grijpen.

De distributie van deze pakketten werd stopgezet tot grote teleurstelling van de heer May. Hij kreeg geen toestemming om de volgende dag op dezelfde wijze door te gaan met deze activiteit vanwege de covid-19 pandemie. De heer May heeft nu zijn strategie, om behoeftigen te bereiken veranderd. “Als de arme mensen niet naar mij mogen komen, ga ik naar hen om de voedselpakketten aan ze te geven”, zegt natuurgenezer  May tegen de pers.

De covid-19 regels worden niet overtreden met de nieuwe aanpak van de distributie. Pakketten huis aan huis verstrekken mag wel van de politie. “Want hij gaat die spullen gewoon afgeven aan personen en er komt geen grote groep mensen bij elkaar. Maar hij moet wel rekening houden met de avondklok” zegt een politiefuntionaris desgevraagd.

Mensen, die de buurt Pontbuiten goed kennen, zijn ingezet om de behoeftigen te identificeren. May heeft ook een contactpersoon te Sunny Point, die hiervoor kan worden ingezet, als de pakketten nog overblijven na het identificeren van behoeftigen te Pontbuiten. “We gaan de komende tijd gewoon proberen om naar verschillende buurten te gaan, want we discrimineren niet” aldus een vastberaden  May.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNatuurgenezer May gaat bij behoeftigen aan huis