zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Natuurgenezer mag niet doorgaan met het verstrekken pakketten

lees ook ...

Lijnbuschauffeurs tillen niet zwaar aan coronaregels

Passagiers klagen dat de bussen vaak te vol zijn. De chauffeurs letten nauwelijks op naleving en handhaving  van de covid-19 regels in de bussen. Het houden van deze regels in het openbaar vervoer bli...

Natuurgenezer Germain May had bij het distribueren van levensmiddelen, nog wat pakketten over toen de politie ingreep, en de activiteit stopzette. Tijdens het afgeven van de pakketten ontstond er een chaotische situatie, waardoor de politie erop afkwam. Het plan was om vijfhonderd pakketten te verstrekken aan bejaarden in de omgeving van de Welgedacht A weg.

Vrijdagochtend is de distributie stopgezet, door de wanorde. Op dinsdag is het de heer May niet gelukt om overeenkomst te bereiken met de politie. Nu is de distributie  volledig afgelast. Vanwege de covid-19 maatregelen  kan de politie nu helemaal geen toestemming geven.

De initiatiefnemer was nog positief en verwachtte zelfs bijstand van de politie om de zaak voort te zetten.  “Ik heb gemerkt dat de nood heel hoog is en we konden de mensen niet onder controle houden”. Zo legde  May het gebeuren van vrijdag uit.

Nu is hij erg teleurgesteld, en  geeft de zaak op. De goederen, die aan bederf onderhevig zijn zal jij zodanig plaatsen, dat de behoeftigen er aan kunnen komen. “Het doet mij vreselijk pijn”, laat hij emotioneel weten.

Hij begrijpt niet waarop er op social media wordt voorgehouden, dat de pakketten, die door hem worden gedistribueerd afkomstig zijn van de coalitie. Hij zegt dat hij geen sponsor heeft, maar zelf de kosten dekt. “Waarschijnlijk is de samenleving niet gewend dat een persoon met zijn eigen geld dat doet”, verklaart de natuurgenezer.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNatuurgenezer mag niet doorgaan met het verstrekken pakketten