zondag 28 mei 2023
27.1 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
0
(0)

Native Power houdt morgen vreedzame demonstratie

lees ook ...

Jonge bromfietser ramt houtblok en laat het leven

De afdeling Verkeersunit van Regio Midden deed op 12 mei 2023 na de melding van een verkeersongeval aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Groot Blijdenshoopweg, de locatie aan voor onderzoek. Zij ...

De inheemse vrouwengroep ‘Native Power’ houdt op zaterdag 13 mei 2023 een vreedzame demonstratie waaraan afvaardigingen van ongeveer 10 dorpen zullen participeren. Zij hebben hierover op donderdag 11 mei een gesprek gehad met de politie 

Bij dit onderhoud waren van de organisatie de trekkers Artist S. en Cristiaan A. aanwezig. Aan de orde is gekomen het doel van de demonstratie en de route die zal worden afgelegd van Ondro Bon aan de Dr. Sophie Redmondstraat naar de Palmentuin aan de Grote Combéweg.

De demonstranten moeten zich aan de volgende regels houden:

-voor de aanvang van het protest moet er contact wordt gemaakt met de aanwezige politie commandant.                                                                                                                -de ordedienst moet duidelijk herkenbaar zijn en terstond de politie op de hoogte stellen van mensen die zich niet houden aan de gemaakte afspraken.
-er mag geen alcohol genuttigd mag worden.
-onder geen enkele omstandigheid mogen wegen bezet worden gehouden, zodat het verkeer er last van ondervindt.

De trekkers van de organisatie hebben beloofd zoveel mogelijk de politie bevelen op te volgen en de orde te hanteren en te handhaven.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNative Power houdt morgen vreedzame demonstratie