donderdag 13 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
5
(1)

Nationale Partij Suriname begint mobilisatiecampagne voor verkiezingen

lees ook ...

SUMUN 2024: “Studenten trainen voor diplomatie en inte...

Het derde congres van de Suriname Second Model United Nations (SUMUN 2024) is geopend door de secretaris-generaal van SUMUN, Seran Naarden. Het initiatief heeft als doel studenten tussen 18 en 22 jaar...

De Nationale Partij Suriname is gestart met haar mobilisatiecampagne op weg naar de komende verkiezingen. Op 17 maart gaven de voorzitter Gregory Rusland en de afdeling Paramaribo onder leiding van Ivanildo Plein het startsein. Ook prominente leden zoals DNA-lid Patricia Etnel en voorzitter van de jongerenraad Danique van Varsseveld waren aanwezig.

De NPS heeft zich ten doel gesteld om de noden van de samenleving te analyseren en oplossingen te bieden voor de huidige sociaaleconomische- en financiële situatie in Suriname. Tijdens het eerste veldbezoek zijn verschillende buurten in Paramaribo bezocht en hebben leden van de NPS met de bewoners gesproken over de problemen en de plannen van de partij.

NPS-voorzitter Rusland en DNA-lid Plein in gesprek met een buurtbewoner. Foto: Facebook

De reactie van de mensen in het veld was zeer positief en de Partij heeft daarom besloten de veldbezoeken in het ressort Welgelegen de komende dagen voort te zetten. Naast het werven van nieuwe leden en het terughalen van oude leden, wil de partij de samenleving laten zien dat zij klaar staat om samen met de bevolking en andere actoren Suriname uit het slop te halen.

Met de mobilisatiecampagne hoopt de NPS de steun van de bevolking te vergroten en bij te dragen aan een betere toekomst voor Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNationale Partij Suriname begint mobilisatiecampagne voor verkiezingen