maandag 6 februari 2023
28.1 C
Paramaribo
2.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nationale Anti drugsraad geinstalleerd

lees ook ...

Moslimorganisaties richten open brief aan de President

Het bestuur van de Madjilies Moslimien Suriname en het Verbond van Islamitische Organisaties in Suriname hebben namens de Islamitische organisaties: FIGS, SIS, SMF, AI, PJIS en SIO, op 27 januari een ...

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft woensdag 28 december op het kantoor van de minister, de Nationale Anti-drugs Raad (NAR) geïnstalleerd. De Nationale Anti-drugs Raad is benoemd voor een periode van 03 jaar en heeft als voorzitter de heer R. Nanda, die zitting neemt namens het ministerie van Volksgezondheid.

De NAR is onder andere belast met de coördinatie en de aanpak van de drugsproblematiek in Suriname. De bewindsman heeft aan de nieuwe raad gevraagd om zo snel als mogelijk het Drugs Master Plan te actualiseren, maar ook richtlijnen te geven aan de regering om de voorlichting aan de jeugd te intensiveren in het kader van drugspreventie.

De Nationale Anti-drugs Raad bestaat uit de leden: Mevrouw S.F. Asmo, van het ministerie van Openbare Werken; De heer B. Somai, van Justitie en Politie; De heer R.R. Jadnanansingh, van het Psychiatrisch Centrum Suriname; De heer J.N. van Charante, van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven; De heer C. Keenswijk, van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport; Mevrouw M. Moenesar,  van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken; De heer R. Lala, van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur; De heer I. Samon, van de NGO’s in de Rode Zone; Juffrouw S. Naarden, van de NGO’s in de Groene Zone; Mevrouw Sh. Bell, van het Directoraat Nationale Veiligheid van de Republiek Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNationale Anti drugsraad geinstalleerd