maandag 6 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
0
(0)

Nationaal Leger verhoogt surveillance in vier districten

lees ook ...

Online portaal Belastingdienst verbeterd

Het online portaal van de Belastingdienst Suriname is op maandag 30 januari jongstleden verbeterd. Dit zorgt voor meer mogelijkheden binnen het portaal. Tijdens de werkzaamheden was het portaal gedure...

Het Nationaal Leger heeft de surveillance in vier districten opgevoerd. Dit is gedaan om het veiligheidsgevoel en de rust in de samenleving. De surveillance moet opgevoerd worden in de districten Paramaribo, Wanica, Commewijne en Para. Deze surveillance wordt uitgevoerd door de militairen van de Landmacht in samenwerking met de Militaire Politie.

“De intentie van het bevoegd gezag is om het veiligheidsgevoel, rust en orde van de bevolking te garanderen. Met de zichtbaarheid van militairen op straat moeten criminele activiteiten worden ontmoedigd”, zegt luitenant-kolonel Ashokkoemar Jagdew, commandant van de Landmacht.

De militairen zullen gedurende de avonduren in alle ressorten zichtbaar zijn. Verder is er ook goed overleg en een goede samenwerking met de politie. Het ligt in de bedoeling om binnenkort meer surveillancevoertuigen hiervoor in te zetten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNationaal Leger verhoogt surveillance in vier districten