maandag 15 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
5
(1)

Het Nationaal leger helpt mee de orde te handhaven

lees ook ...

Buurman vindt levenloos lichaam in trens

Een buurman ontdekte het levenloze lichaam van zijn buurman in een trens voor zijn huis aan de Skoeriweg in Nickerie. Nadat hij de politie van Corantijn had ingeschakeld, arriveerden de autoriteiten t...

Het Nationaal Leger heeft tijdens hun nachtelijke surveillance in de maand januari 2023 enkele onregelmatigheden  geconstateerd. De surveillances zijn uitgevoerd in Paramaribo, Wanica, Commewijne en Para.

Het gaat om samenscholing van mensen, geluidsoverlast, het nuttigen van alcohol in groepsverband voor supermarkten en pompstations, vechtpartijen, bromfietsers die verkeersregels overtreden, verdachte personen die met scherpe voorwerpen over straat lopen, illegale straatraces en koppels die op een verdachte manier langs donkere en rustige straten in hun voertuigen geparkeerd staan.

Bij de meeste geconstateerde gevallen zijn personen aangesproken en gesommeerd om de plaats te verlaten. Verdachte gevallen van strafbare feiten zijn overgedragen aan de politie. Het beoogde doel van de verhoogde zichtbaarheid van militairen over straat is om te voorkomen dat mensen slachtoffer worden van de criminaliteit. Er wordt hierbij samengewerkt met de politie.

Dagelijks wordt er in de nachtelijke uren een surveillanceroute uitgestippeld door de militairen van de Landmacht en het Korps Militaire Politie, waarna er ook in contact wordt getreden met de lokale politie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHet Nationaal leger helpt mee de orde te handhaven