zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Nationaal Leger: “Gezamenlijke inzet voor integriteit en discipline”

lees ook ...

Suriname en Jamaica bespreken samenwerking en regionale inte...

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) heeft op vrijdag 17 mei 2024 de minister van Industrie, Investeringen en Handel van Jamaica, Senator Aubyn Hill, ontvangen...

Het ministerie van Defensie heeft 128 militairen bevorderd naar een hogere rang als erkenning voor hun toewijding en inzet. Volgens minister Krishna Mathoera van Defensie hebben deze militairen deze promotie verdiend door hun harde werk, moed, verantwoordelijkheid en dienstbaarheid.

Ze benadrukte dat deze bevorderingen niet alleen een beloning zijn, maar ook dienen als inspiratie voor anderen om zich evenzeer in te zetten. Deze toewijding is van essentieel belang om de defensieorganisatie te versterken en te ontwikkelen tot een professionele en dienstbare instelling die het vertrouwen van de samenleving geniet.

Kolonel Werner Kioe A Sen, de bevelhebber van het Nationaal Leger, uitte zijn tevredenheid over het tijdig doorvoeren van deze bevorderingen. Hij onderstreepte het belang van erkenning voor het personeel dat zich buitengewoon inzet en het voorkomen van waarderingskloven.

Hij prees ook het deel van de organisatie dat ondanks vele uitdagingen blijft bijdragen aan de veiligheid van het land. Echter, hij benadrukte dat er geen ruimte is voor militairen die zich schuldig maken aan crimineel gedrag. Hij bevestigde dat het Nationaal Leger een professionele organisatie is die opereert volgens de wet en respect voor integriteit en discipline.

Kolonel Kioe A Sen benadrukte het belang van het gezamenlijk dienen van het land en beloofde dat de leiding zich blijft inzetten voor het defensiepersoneel. Voor degenen die vandaag niet bevorderd zijn, verzekerde hij dat ze niet vergeten worden en dat hun inspanningen erkend zullen worden.

Hij moedigde de bevorderde militairen aan om hun inzet voort te zetten, een voorbeeld te zijn voor anderen en hun verantwoordelijkheden met integriteit te dragen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNationaal Leger: "Gezamenlijke inzet voor integriteit en discipline"