zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
5
(1)

Nationaal Jeugdparlement sluit tijdperk af, Jeugdraad Suriname geïnstalleerd

lees ook ...

Premier Narendra Modi 17 september 73 jaar

Districtscommissaris van Nickerie mw. Senrita Gobardhan was op zondag 17 september als speciale gast uitgenodigd door de 'International women Poetry Forum' die bij zoommeetings die in verband met de 7...

Het Nationaal Jeugdparlement (NJP) heeft tijdens een afsluitingsbijeenkomst officieel afscheid genomen na vijf termijnen. Minister Steven Mac Andrew bedankte de voormalige Jeugd Parlementariërs voor hun inzet en benadrukte het belang van jongerenparticipatie. Het NJP maakt plaats voor de Jeugdraad Suriname (JRS), waarvan de installatie op 8 juli zal plaatsvinden.

Het ministerie streeft naar verbetering van jeugdinspraak en zal de nieuwe jeugdraadsleden begeleiden in hun rol als jongerenvertegenwoordigers. Directeur Genti Mangroe en waarnemend directeur Mitesh Bhaggoe spraken hun waardering uit voor de voormalige jeugd parlementariërs en riepen hen op betrokken te blijven bij het jeugdwerk.

De laatste voorzitter van het NJP, Kelvin Koniki, bedankte het ministerie voor de voortzetting van jongerenparticipatie op bestuurlijk niveau en hoopte dat de nieuwe jeugdraadsleden professionele begeleiding en training zouden ontvangen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNationaal Jeugdparlement sluit tijdperk af, Jeugdraad Suriname geïnstalleerd